Reidunn og Helge Hedetoft med sine to barn og en liten gruppe modige beboere og medarbeidere begynte arbeidet med å etablere landsbyen Mikkelsmess 1972.

Mye har skjedd siden den gang, utallige mennesker har vært en del av felleskapet for en kortere eller lengre tid, bidratt og på denne måten skapt en «skattkiste» av begivenheter, menneskeskjebner og mellommenneskelig forbindelser. Rent fysisk er mye forandret, nye bygg har kommet til, men samtidig er det vakre landskapet og den konstante forvandlingen i lys og farge på himmelen, naturen og i fjordens overflate, fortsatt et bakteppe for livet på stedet. 


Vi planlegger et Jubileumsår med mange store og små begivenheter. Vi håper at så mange som mulig som har bodd i Hogganvik Landsby, vært på besøk eller på en eller annen måte opplever en forbindelser til landsbyen å ta kontakt med oss. Og til deg som har noe på hjertet som du vil skrive om, f.eks. hvordan det var å bo på i Hogganvik på din tid, eller om landsbyen eventuelt har gitt deg impulser til ditt videre liv, eller kanskje du har noen bilder du vil dele med oss? Vi vil samle minner i et jubileumsskrift!

Ta gjerne kontakt:

email: hogganvik@camphill.no eller med posten: Hogganvikvegen 28, 5583 Vikedal.

Fasiten for Jubileumsårets program er underveis, og vi kommer til å legge det frem på vår Facebookside og hjemmeside.